Elmadağ'da Yeni Hastanenin Temeli Törenle Atıldı.

Elmadağ'da yeni Hastanenin Temeli Bürokratlar ve Vatandaşların katıldığı ,Törenle atıldı.

13.07.2014 12:48:19 0
Elmadağ

Elmadağ Devlet Hastanesinin Temel atma törenine; Ankara Milletvekili Prof.Dr. Cevdet Erdöl, Ankara Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Uz.Dr.Sn. Doğan Akdoğan,İlçe Kaymakamı Resul Kır,Belediye Başkanı Gazi Şahin,Garnizon Komutanı Ahmet Keleşoğlu,Belediye Meclis Üyeleri,Dr.Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Aslantürk,Elmadağ Sağlık Grup Başkanı,Ak Parti İlçe Başkanı Eyyüp Tekiner,İlçe Müftüsü Faruk Turhan,Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

 

Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerine bağlı olan bando eşliğinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından törende bir konuşma konuşma yapan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin;”Bugün buraya Ramazanın mağfiret bereketiyle hayırlı bir hizmetin temelinin atılması için bir araya gelmiş bulunuyoruz. İlçemizin eksikliklerini Milletvekilimiz Sayın Cevdet Erdöl beye ilettik.Sağ olsunlar bizler için her zaman vakit ayırdılar ve taleplerimiz doğrultusunda ilgi, alaka ve desteklerini hiçbir zaman esirgemediler.Sağlık Bakanımıza derhal durumu ileterek ,hastanemiz için gerekli olan görüşmeleri yapmamızı sağladılar ve bugün burada bu güzel anın yaşanmasına vesile oldular. Elmadağ’ımız adına Sağlık Bakanımıza da Sayın Vekilimizde çok teşekkür ediyoruz. Dedi. Başkan Gazi Şahin; “Kısaca hastanemiz hakkında bilgi verecek olursak; Belediyemizce imar plan revizyonları yapılan İlçemiz 1176 ada 3 parselde 11.000 metrekare alan meydana getirilmiş ve T.C.Sağlık Bakanlığı tarafından mevcut hastaneye ilave 75 yatak kapasiteli, (Bodrum+Zemin+7)  hastanenin yapımı için Başbakanlık Toplu Konut İdaresince ihalesi yapılmıştır.”dedi.Başkan Şahin; Bu mübarek Ramazan gününde temeli atılacak olan hastanemizin İlçemize ve ülkemize hayırlı olmasını, hastalarımıza şifalar getirmesini, dertlerine derman olmasını diliyorum.”dedi.

Sağlıkta dönüşüm çok iyi yerlere geldi.

Ankara Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Uz.Dr. Doğan Akdoğan; 13 yılda sağlıkta dönüşüm çok iyi yerlere geldi. Elmadağ da bulunan mevcut hastanenin fiziki mekânlarının halkımıza yeterli olmaması nedeniyle Elmadağ halkına yakışır yeni hastanenin yapılmasına karar verildi. Elmadağ’ımıza hayırlı olsun. Dedi.

Elmadağ Gelişiyor, gelişirken değişiyor.

Ankara Milletvekili Prof.Dr. Sn. Cevdet Erdöl;” Elmadağ gelişiyor ve değişiyor. Yeni yapılacak hastanemiz buna örneklerden biridir. Mevcut hastanemiz Elmadağ halkımızın sağlığı için birçok hizmetler yaptı biliyoruz ama Elmadağ halkına yakışır her türlü hizmetin buradan yapılabileceği daha kapsamlı ünitelerin olduğu bir hastaneye de ihtiyaç vardı. Belediye Başkanının,Kaymakam Beyin taleplerini,yapmış olduğu analizlerini Sağlık Bakanımıza ilettik ve bu hizmetin Elmadağımıza kazandırılmasına vesile olduk. Hastanemizin halkımız hayırlı olmasını diliyor,Ramazanınızı tebrik ediyor yaklaşan bayramınızı da kutluyorum.”dedi.

Seğmen ekibinin gösterilerinden sonra İlçe Müftüsünün yapmış olduğu duanın ardından, butona basılarak temel atma töreni sona erdi.

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00